Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Interaktivt webverktyg för släktträd efterlyses

Posted on | oktober 16, 2009 | 1 Comment

Hej!

Från släktföreningens sida är vi på jakt efter det optimala webverktyget för att skapa, underhåll och ellegant presnetera ett släktträd. Våran förhoppning är att kunna hitta ett interaktivt där många olika användare kan komma in och tillfära infromation. Är det möjligen någon som känner till ett sådant verktyg? Om ja, lägg en kommentar härnedan eller maila mig.

Göran

Comments

One Response to “Interaktivt webverktyg för släktträd efterlyses”

 1. Charlotte
  oktober 20th, 2009 @ 0:28

  Jag har sett snygga släktträd på andras släkters hemsidor, vet inte vilket verktyg de använder men ni kan ju kolla in dem genom länkarna på Ridarhusets hemsida. http://www.riddarhuset.se/jsp/index.jsp?id=766

Leave a Reply

 • Om uggla100.se


  På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
 • Registrera dig på uggla100.se


  För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

  > Registrera dig på uggla100.se


  Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.