Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Righteous among the Nations – Strömstads Tidning Norra Bohuslän

Posted on | april 18, 2009 | No Comments

En artikel om hur Hjalmar Uggla riskerade livet för att rädda fångar undan Gestapo under förintelsen och hur han nu, likt Raoul Wallenberg, tilldelats hederstiteln Righteous among nations för sin hjältemodiga insats. Publicerad i Strömstads Tidning Norra Bohuslän 2009-04-17. Klicka på bilden för att se artikel i full storlek.

[singlepic id=229 w=320 h=240 float=]

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.