Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Tidig julhälsning

Posted on | november 14, 2016 | No Comments

Kära Släktmedlemmar

Vi vill nu redan passa på att önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Då Cecilia Wennerholm i styrelsen inviterar alla ”Ungdomsugglor(18-40år) till julglögg, den 4/12 kl.15.00 hemma hos sig på Gärdet. O.s.a senast den 27/11 till cecilia.wennerholm@gmail.com, separat inbjudan kommer också ut. Det vore trevligt om det blev en riktigt god uppslutning!

Vidare uppmanar vi att söka stipendier! Gå gärna in på www.uggla100.se och följ informationen.

Nästa års utmaning som arrangeras är den stora begivenheten ”SLÄKTFÖRENINGEN UGGLAS ÅRSMÖTE OCH FEST PÅ RIDDARHUSET” med följande aktivitet. Så skriv gärna in datumet den 21 oktober 2017 i almanackan!

Varma hälsningar

Släktrådet

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.