Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Uggleklockor

Posted on | november 27, 2017 | No Comments

Niclas Uggla studerar ekonomi på högskolan. För ett år sedan startade han varumärket Uggla Timepieces, som tillverkar klockor. Klockorna är tillverkade i rent rostfritt stål, safir glas och genuint läder. Mer information finner ni på hemsidan www.ugglatimepieces.com.

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.