Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Glad sommar

Posted on | juli 21, 2018 | No Comments

Glad sommar alla Ugglor!

Vi i släktrådet önskar alla medlemmar en riktigt skön fortsatt sommar. Vi hoppas ni kan njuta av sommarvärmen och göra precis det där ni alla vill! Bada, sola och njuta av lata dagar.

Det kommit ut en liten bok som heter ’Bröllop i Baku, en baby i Shiraz. Om Ida och Allan Ugglas persiska äventyr’ av Carina Beckerman. Allan Uggla var den som startade släkten Ugglas familjeförening en gång på 1930-talet. Mer information om boken finns på Adlibris där den för intresserade går att beställa.

Boka in den 8 september för besök på spritmuseet. Där ordnas en träff för alla ”ungdomsugglorna”. Är du nyfiken redan nu gå in och titta på https://spritmuseum.se/ Mer information om arrangemanget kommer närmare inpå. Har du några funderingar, kontakta Anna Murray som är ungdomsansvarig.

För information om hur Släktföreningen Uggla behandlar personuppgifter, se tidigare inlägg på hemsidan.

Glad sommar önskar släktrådet alla medlemmar!

Släktrådet genom Charlotte Uggla, ordförande

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.