Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Ungdomsversamheten

Posted on | september 8, 2018 | No Comments

Hej alla ungdomar!
Ljummen September höstdag med tjejmilen som inslag kantade vår tilltänkta ungdomsträff den 8/9. Djurgården var avstängd för bilister och folkströmen som alltid i full fart under helgen. Tyvärr var det ingen av de våra i den strida strömmen till Djurgården, då de våra var upptagna med annat denna helg. Hoppas att det blir en liten uppslutning till nästa träff vi arrangerar.
Vi har lagt ner förslaget till Facebook grupp efter det som meddeldes i våras om missbruk av informations hanteringen där. Varför vi nu istället uppmanar till att ordna en Whats up sida och önskar att alla som vill delta mailar sina telefonnummer.
Mvh Anna MH / släktstyrelsen

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.