Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Ungdomsträff 10:e Maj kl 15.30

Posted on | maj 10, 2009 | No Comments

Hej, hej!

Lite information från ungdomsaktiviteter!

Det 10:e Maj kl 15.30 träffades några från ungdomsverksamheten på Ballbreakers på Gärdet. Det var 8 personer som deltog, de delades in I två lag. Det tävlades i virtuell golf och and-skytte, det hela avslutades med bowling.

Det diskuterades redan om program för nästa aktivitet, som kommer att ske nästa vår. Föreslag som kom upp var; Matlagning med professionell kock, skridskor, ripjakt, lerduveskytte, go-kart. (Har någon flera tips och idéer om aktiviteter, så hör gärna av er till mig)

I höst planeras in en middag på någon restaurang I Stockholm för de ungdomar som vill. Mer info om det senare.

Med vänliga hälsningar
Charlotte för Ungdomsverksamheten.

———————————————————————————-

Släktrådet beslöt under 2003 att skapa en ungdomsavdelning. Syftet med densamma är att ha ett forum för släktens yngre medlemmar. Genom årliga sammankomster kan sammanhållningen öka och trivseln likaså.

Är Du en släkting mellan 18-35 år och intresserad att ta del av mail-utskick angående kommande aktiviteter? Vill Du hjälpa till att planera kommande event?

Charlotte Uggla – evacharlotteuggla@hotmail.com

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.