Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Middag i stan 091204

Posted on | december 7, 2009 | No Comments

Senaste nytt från Ungdomsverksamheten!

Vi var ett litet glatt gäng på 4 personer som åt middag på restaurang Lo Scudetto på Kommendörsgatan i Stockholm i fredags. De som var med på middagen var Göran Lindmark, Calle Uggla, Johan Murray och mig själv. Restaurangen erbjuder traditionell mat  från Italien, de har en välsorterade vinlista och god hemgjord pasta”all´ uovo”.  Vi var alla mätta och belåtna när vi gick där ifrån. Är det någon som är nyfiken på restaurangen så kan ni gå in på länken nedan.

http://www.loscudetto.se/index.htm

Jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar

Charlotte

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.