Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Ungdomsmiddag

Posted on | mars 2, 2010 | No Comments

Hej, hej!

Vi var 5 glada själar som deltog i ungdomsverksamhetens årliga aktivitet. Som ni tidigare vet blev skridsksturen inställd så vi sågs över en härlig middag. Menyn var: Gräslökspannacotta med löjrom, Boeuf bourguignon med potatishalvor och trekantsbröd, sallad, grapefruktkött med äggtoddytäcke. Har ni idéer eller vill vara delaktig i planerande av nästa aktivitet hör då gärna av er till mig.

Hälsningar

Charlotte

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.