Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Påminnelse – Inbjudan till Oravais

Publicerad | augusti 27, 2010 | Inga kommentarer

Till vår släktförening liksom till ett antal andra adliga ätter har Oravais historiska förening i samverkan med Umeå universitet riktat en inbjudan till seminarium, besök på krigsskådeplatsen mm med anledning av händelserna 1810. Programmet genomförs helgen 11-12 sept i år. Av eget intresse och gärna i spetsen för en mindre delegation Ugglor kan jag tänka mig att ta mig till finska Österbotten aktuellt veckoslut. Du som finner tanken lockande ombeds kontakta undertecknad för vidare information; på gensyn Peder Uggla peder@uggla.com alt 0709-890815

Kommentarer

Leave a Reply

 • Om uggla100.se


  På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
 • Antal besökare på uggla100.se

  Unika

  Sidor|Träffar |Unika

  • Senaste 24 timmarna: 0
  • Senaste 7 dagarna: 0
  • Senaste 30 dagarna: 0
  • Online nu: 0
 • Registrera dig på uggla100.se


  För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

  > Registrera dig på uggla100.se


  Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.
 • > Logga ut