Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Ungdomsverksamhet

Publicerad | mars 14, 2011 | Inga kommentarer

Hej alla ugglor!

I lördags var vi fyra personer på den guidade visningen på Vin och Sprit historiska museet. Visningen var en timme lång och vår guide berättade om Sveriges alkoholhistoria, med punsch, snaps och absolut vodka. Mycket intressant. På kvällen ökade antalet deltagare till 6 personer och då serverades det drink och tilltugg och kvällen avslutades med middag på restaurang Dahpne på Artillerigatan. Mycket trevligt!!

Hälsningar

Charlotte

Kommentarer

Leave a Reply

 • Om uggla100.se


  På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
 • Antal besökare på uggla100.se

  Unika

  Sidor|Träffar |Unika

  • Senaste 24 timmarna: 0
  • Senaste 7 dagarna: 0
  • Senaste 30 dagarna: 0
  • Online nu: 0
 • Registrera dig på uggla100.se


  För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

  > Registrera dig på uggla100.se


  Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.
 • > Logga ut