Protokoll från Släktrådets möte den 12 april 2011
Posted on | maj 9, 2011 | No Comments
Protokoll från Släktrådets möte den 12 april 2011 hos Mikael Uggla
Närvarande: Peder Uggla, Evald Uggla, Göran Lindmark, Charlotte Uggla, Christina Alvolin samt Mikael Uggla
Evald utsågs till mötets ordförande och Mikael till dess sekreterare.
Genomgång av förra mötets protokoll.
Adresser
Göran påminde om att alla närvarande fått i uppgift att ordna med adressuppdateringar av saknade adresser (elektroniska). Mötet beslöt att vid den kommande släktfesten lägga fram adresslistor med de befintliga adresserna samt i förkommande fall mailadresser för genomgång samt uppdatering av festdeltagarna.
Ekonomi
Christina Alvolin presenterade Marcus Josbergs ekonomiska redogörelse samt bokslut avseende 2010. Slutresultatet avvek inte nämnvärt från de preliminära siffrorna som lämnades i föregående mötesprotokollet. De disponibla tillgångarna har minskat till 157 039 kronor med hänsyn till skatt samt omkostnader. Stipendiekontot har ett saldo om 71 254 kronor.
Stipendier
Genomgång av två stipendieansökningar resulterade i bifall till bägge ansökningarna.
Släktfesten
Under denna punkt redogjorde Charlotte för hennes kontakt med Riddarhuset gällande kostnad för middag samt tänkbara menyer. Graden av subventionering av middagen diskuterades utan slutligt beslut. Vi enades om att själva mötet ska inledas kl 17:30 på lördagen samt att den gemensamma aktiviteten detta år förläggs till söndagen med efterföljande lunch.
Ungdomsavdelning
Charlotte har ordnat besök på Vin och Sprit historiska museet. Därefter följde drink hemma hos Charlotte samt middag på lokal.
Övriga frågor
Projektet med en kokbok med släktrecept lever vidare. Peder redogjorde för inkomna frågor till släktens ordförande som lagts ut på hemsidan för att förhoppningsvis den vägen kunna besvaras.
Mötet avslutas
Nästa tillfälle släktrådet träffas blir lördagen den 10 september hos Evald Uggla i Östergötland.
Vid protokollet
Mikael Uggla Evald Uggla
Mötets sekreterare Mötets ordförande
Comments
Leave a Reply