Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Johan Ulrik Uggla

Publicerad | juni 29, 2014 | Inga kommentarer

Hej! Hittade er sida då jag letade efter släktträd till Johan Ulrik Uggla och Charlotta Christina Kröningssvärd. Jag släktforskade för många år sedan på fria aktiviteter i årskurs sju. Kom som längst till denna gren och sedan blev det inte mer. Nu fick jag för mig att jag skulle googla på just de här namnen där de verkade lite spännande. Hittade några som forskat långt ner till tusentalet och sankta Helena i rakt nedstigande led. Eftersom jag just nu håller på med en sankta Helenarabatt vid kyrkan i Götene, där Sanka Helena är vårt skyddshelgon, blev detta extra spännande. Nu vill jag kolla om detta verkligen stämmer. Finns det fler som forskat så långt på denna gren? Mvh Marita Blomquist Svensson

Kommentarer

Leave a Reply

 • Om uggla100.se


  På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
 • Antal besökare på uggla100.se

  Unika

  Sidor|Träffar |Unika

  • Senaste 24 timmarna: 0
  • Senaste 7 dagarna: 0
  • Senaste 30 dagarna: 0
  • Online nu: 0
 • Registrera dig på uggla100.se


  För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

  > Registrera dig på uggla100.se


  Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.
 • > Logga ut