Uggla

SLÄKTFÖRENINGEN UGGLA

Släktrådets midsommmarhälsning

Posted on | juni 29, 2014 | No Comments

Kära släktmedlemmar,

Med denna något försenad midsommarhälsning, tekniska problem, hoppas släktrådet att ni alla har haft en riktigt trevlig, skön och god midsommar.

I förra årets midsommarhälsning pushade vi för en förestående släktresa till Linköping den 22 september. Det blev stor uppslutning med hela 50 personer som samlades vid värdshuset gamla Linköping. Vår eminenta ciceron Sigvard Hallendorf berättade allt om gamla Linköping, general Gustaf Uggla med familj och bröderna Ugglas företagsamhet allt under det vi tog en rask vandring i de centrala delarna av Linköping. Mycket lyckat! Vi hoppas ni varit inne på vår hemsida www.uggla100.se och sett på trevliga bilder från utflykten.

Vad händer i höst, jo den stora begivenheten vart tredje år “ SLÄKTFÖRENINGEN UGGLAS ÅRSMÖTE OCH FEST PÅ RIDDARHUSET”. Inget kan väl vara mer rätt för oss ugglor än att ånyo kunna träffas i detta fantastiska hus som vårt Riddarhus är. Skriv in i era agendor lördagen den 25 oktober och söndagen den 26:e att dagen efter träffas under en trevlig släktaktivitet med god lunch. Var observant på inbjudan med svarstalong som kommer att skickas ut i god tid före begivenheten.

Ånyo, hoppas att ni haft en trevlig Midsommar och att ni får en fortsatt härlig sommar så ses vi på Riddarhuset den 25 oktober.

önskar

Släktrådet.

Comments

Leave a Reply

  • Om uggla100.se


    På släktförenningen Ugglas websida återfinns aktuell information om släkten och släktföreningens aktiviteter. Det är också en sida för dig att komma med inlägg och lägga kommentarer på ämnen som rör släkten eller dess medlemmar. Har du frågor som rör sidan; hör av dig till slaktenuggla@gmail.com
  • Registrera dig på uggla100.se


    För att bidra med inlägg/kommentarer på uggla100.se så behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inget användarnamn?

    > Registrera dig på uggla100.se


    Observera att du behöver ej vara medlem i släktföreningen för att registera dig och komma med inlägg/kommentarer.